Šta je tako dobro za ove kancelarije?

 • Namešten poslovni prostor
 • Moderno i inspirativno okruženje
 • Office manager u kancelarijskom prostoru
 • Daleko od gradske gužve
 • Različite veličine kancelarija koje će odgovarati vašim potrebama
 • Fleksibilni uslovi lizinga
 • Feature 1

  Kancelarije u srcu Beograda

  Centar Beograda zadovoljiće sve vaše potrebe. Lociran kod Trga Republike, šetališta Knez Mihailove Narodnog pozorišta, Skadarlije, pruža vam mogućnost da imate sve na jednom mestu i najbolju povezanost sa gradskim prevozom.
 • Feature 2

  Kancelarije različitih veličina do 500m2

  Ukoliko ste u potrazi za ovakvim kancelarijama, dobrodošli ste da posetite naš poslovni prostor u Makedonskoj ulici. Ovde ćete pronaći opremljene kancelarije i sale za sastanke. Privatan već uređen kancelarijski prostor omogućiće vam da se u potpunosti posvetite poslu.
 • Feature 3

  Fleksibilni uslovi lizinga

  U skladu sa Vašim poslovnim potrebama OURHUB nastoji da ponudi felksibilna kancelarijska rešenja i fleksibilne uslove za ugovor o zakupu.

Savršena lokacija

Pristupačna lokacija uštedeće vam vreme provedeno u saobraćajnoj gužvi. Dodatna prednost je dobra povezanost linija gradskog prevoza.

Konferencijska sala

Svaki projekat počinje i završava se u sali za sastanke. Okupite svoj tim ili zakažite sastanak sa poslovnim saradnicima u našoj sali za sastanke.

Potpuno namešteni

Iskoristite prednosti novog nameštenog poslovnog prostora koji je potpuno opremljen i prijatan za rad.

Izaberite svoj plan

U ponudi imamo kancelarije različitih veličina do 500m2.

Kancelarije u srcu Beograda

Uselite se u opremljen poslovni prostor, površine 207 m2, sa modernim sadržajima i salom za sastanke. Sa nameštenom kancelarijom u centru grada u Balkanskoj ulici, daćete svom biznisu prednost koju želite i zaslužiti poverenje i poštovanje vaših klijenata.

Dobijte ponudu

Kancelarija van saobraćajne gužve

Ova kancelarija se prostire na 130 kvadratnih metara, sadrži 16 radnih mesta i nalazi se u suterenu našeg poslovnog prostora zbog čega je i dobila ime Banovo brdo Piazza 2. Za razliku od drugih poslovnih prostora, ova opremljena kancelarija je namenjena jednom zakupcu koji će ovde imati apsolutnu privatnost i tišinu.

Dobijte ponudu

Kancelarija u atraktivnom delu grada

Ukoliko ste u potrazi za ovakvim kancelarijama, dobrodošli ste da posetite naš poslovni prostor u Makedonskoj ulici. Ovde ćete pronaći opremljene kancelarije i sale za sastanke. Privatan već uređen kancelarijski prostor omogućiće vam da se u potpunosti posvetite poslu. Ovo je jedna od najbolje od najatraktivnijih lokacija u gradu.

Dobijte ponudu